Újra képes vagyok érezni

Annyira boldog vagyok, hogy részt vettem a Ráhel Szőlőskertje hétvégén! Ez a hétvége lehetővé tette, hogy „újra érezzek”.

Nem is vettem észre, hogyan büntettem magam hosszú időn át azzal, hogy elnyomtam az érzéseimet. Nem engedtem meg magamnak, hogy teret engedjek bármilyen érzésnek. Azt hittem nem érdemlem meg, hogy sírjak a velem történt dolgok miatt, mert olyan rosszat tettem. Tehát ha fájdalmat tapasztaltam, nem engedtem meg magamnak, hogy kimutassam, érezzem, átéljem őket.

Ezen a hétvégén megtanultam megbocsátani magamnak, és megengedni Istennek, hogy meggyógyítson. Azóta is folyamatosan tanulom fájdalmaim kommunikálását mások felé. Mert bármikor megbántanak, először legszívesebben leállítanám, elnyomnám a fájdalmat a bensőmben. De tudom, hogy ez nem visz előre, szembe kell néznem fájdalmaimmal.

Sérült voltam, és bár ezelőtt nem ismertem a rajtam segítő nőket, éreztem rajtuk keresztül az igaz Isten szeretetét. Hagyták, hogy beszéljek, annyit, amennyire szükségem van.

Ez a visszavonulás megmentette az életem. Újra képes vagyok érezni. Érzem Isten jelenlétét és szeretetét. Ez csodálatos! Köszönöm.

2019-10-04T12:51:19+02:00