Blog2019-10-04T17:25:55+02:00

Ha el kell vetetni, mert beteg a baba…

28 éve kötöttünk szentségi házasságot. Én persze rögtön kisbabára vágytam,1 hónappal esküvőnk után aggódva kérdeztem páromat, lehet, hogy nem lesz gyermekünk? (Ezen aggódásomat emlegetve azóta is mosolyog) Hát a babák  jöttek szépen sorban majdnem kétévente tavasszal. Szóval 6 év alatt 4 gyerek, nem gondolkoztunk, számunkra ez természetes volt...

Te mit tennél?

Egy házaspárról van szó, a férj asztmás, a feleség tuberkolózisban szenved, négy gyermekük van: az első vak, a második siket, a harmadik halva született, a negyedik pedig örökölte apja betegségét. Az asszony újra gyermeket vár. Tanácsolnád neki az abortuszt?

A színésznő bevallotta

Annyi idős lehettem, mint te most, s már túl voltam a nyolcadikos osztályvizsgán, amikor apám tilalmát kijátszó, szédült szerelmem kábulatából s felelőtlen ostobaságomból föleszmélve, a rettegve fölkeresett orvostól megtudtam, hogy 22 éves joghallgató szerelmem, Tibor könnyelműségének ajándékaként öthónapos terhes vagyok.

A halálból az életbe

24 évesen elég sok elképzelésem volt a világról, csak éppen az nem, hogy gyerekem legyen. Nyíltan hirdettem, hogy túl önző vagyok a gyerekvállaláshoz, és bár majd egyszer biztosan, most még évekig nem szeretnék, ha egyáltalán. Aztán több félresikerült kapcsolat mellett átéltem életem egyetlen egyéjszakás kalandját is, amikor „természetesen” teherbe estem.